O ČERTOVI KOLOFÓNOVI

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Príbeh O ČERTOVI KOLOFÓNOVI je veľkým potešením pre malých aj veľkých divákov

Mix čertovských rozprávok, príbehu o Jankovi a Marienke, lúpežníckych legiend a romantických komédií je receptom na neopakovateľnú zábavu v spoločnosti klasických marionetových bábok. Hlavný hrdina čert Kolofón to má ťažké, život nie je len v pekle z kotla dobroty vylizovať a jeho cesta za dospením môže začať, keď ho pošle Lucifer na zem, aby doviedol aspoň dve neposlušné deti. Dej dostane spád, keď Kolofón stretne dve zvedavé a na zdravej strave chované deti Janka a Marienku. Hra plná dobrodružných scén poteší tých najmenších, ale vďaka množstvu vtipov je výdatnou zábavou aj pre starších divákov. Predstavenie má za sebou už 30 repríz a bolo uvedené na Festivale Pohoda, Medzinárodnom festivale Fest Anča v Žiline, či v kultúrnych centrách a mestských kultúrnych strediskách po celom Slovensku. Príbeh dokonca vyšiel v roku 2017 aj knižne.

Bábkové divadlo Morgonrock je divadelné zoskúpenie z mestečka Bytča, ktoré sa sformovalo v roku 2015 okolo herca, scenáristu a režiséra Petra Gärtnera. Divadlo vzniklo ako projekt nadšencov do bábkového divadla a jeho pilotná hra O čertovi Kolofónovi si okamžite získala srdcia divákov.

Po predstavení bude možné odfotografovať sa s čertom Kolofónom a ostatnými bábkami a dokonca získať knihu o Kolofónovi podpísanú autorom.

Predstavenie sa uskutoční 27.5.2018 o 16:00 v MsKS Kežmarok, Starý trh 46, 060 01 Kežmarok.

Vstupné: 2,00 €

Predpredaj vstupeniek: MsKS Kežmarok, Starý trh 47 alebo v Kežmarskej informačnej agentúre, Hlavné námestie 64.

Dĺžka podujatia: 60 minút
Dátum lokálnej premiéry: 27. máj 2018

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.